Om du har börjat på din plan och mål innan året började kommer 15 januari vara en milstolpe helt automatiskt. Om du inte har det  så är detta datum då du har misslyckats. Om du hade otydliga mål, inte nerskrivna mål eller inte är säker på varför du hade de målen har du också misslyckats till 15 januari.

Innan nya året började berättade jag hur 1 januari inte var ett magiskt datum på något sätt. 15 januari är däremot det. 

Det är nämligen såhär kort tid som krävs för att fokusera på rätt eller fel sak. Hur fördelar du din tid om dagarna? Mäter du ens? Är du medveten? All omedveten tid är tid som kastats bort och mål som hamnat i soporna. Det är här de flesta tänker att februari kommer bli annorlunda. Men det kommer det inte. Detta är ditt mönster som manifesterar sig, ditt verkliga jag syns. Bara en idiot gör samma sak om och om igen och förväntar sig ett annat resultat.

How you do anything is how you do everything

T Harv Eker

Idag den 3 januari sitter jag på en strandbar i Cap Verde på semester. Jag skriver och jobbar på målen, jobbar på framtiden. Du kommer inte behöva ta semester ifrån ditt liv om ditt liv är din passion. Ta semester från måsten, från människor som inte är dina närmaste och viktigaste krets, ta semester från allt som inte ger dig inspiration och glädje. Om du behöver fly ditt liv har du fel liv. Lever du ditt liv eller någon annars liv?

Vad tar du semester från? Stämmer dina mål överens med hur du vill leva eller hur du förväntas leva? Eller hur någon annan vill leva? Tycker du mål är svåra att skaparkraft att det ska passa någon annan eller för att du inte tror på dem själv?

Jag ska hjälpa dig. Denna gång är gången du lyckas. Du som verkligen försöker skapa förändring och går en av mina kurser, såsom Bootcamp, poledance eller någon annan får nu min nya e-bok ”Skapa 2019” gratis.

Jag märker att du försöker och du investerar arbete i dig själv. Därför ska jag hjälpa dig på traven. Gå hit och ange nedan rabattkod i kassan.

Rabattkod: ”mittnyajag” utan citationstecken

Nu kan du finslipa och vara on your way lagom till det magiska 15 januari.

Lycka till!

Please follow and like us:
Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar