Vem jag är

Personlig utveckling, ledarskap och mental träning är mina kärnor. Jag är en certifierad coach med inriktning självkänsla och personlig framgång. NLP och beteendevetenskap är mina kärnor.

Jag älskar att starta nya projekt och driva dem över mållinjen, framförallt älskar jag att hjälpa andra över mållinjen. Att jobba med människor är det bästa jag vet och att se gnistan av framsteg i ögonen på en klient eller en grupp visar mig att jag lyckats. Motivation hos andra är min egen motivation.

Idag leder jag ett team av tjejer som jag tränat och utbildat till att bli fantastiska instruktörer och ledare. Vårt gemensamma mål är att se våra klienter växa. Den bästa känslan är att se någon annan upptäcka sin potential och bli medveten om sina framsteg. Det är magiskt att vara en del av det.

Jag ser mig själv som en spirituell entreprenör. Jag skapar ur ett medvetandeperspektiv. Jag har många verktyg och utbildningar men den viktigaste är att väcka medvetenhet, självkänsla och självtillit i mina klienter för att de ska hitta sin egen väg.

Min story

Jag lär och utvecklas. Varje dag. Jag har skapat flera varumärken, driver flera företag och projekt framåt och utvecklar dem vidare.

Jag utbildade mig till NLP Business Practitioner, näringsexpert, yogalärare med två certifikat, meditationsledare och skapade mitt första företag Indigo Life.  Den röda tråden i alla mina projekt och företag är medvetenhet. Indigo Life blev ett första projekt mot att hjälpa människor med hjälp av kost och medvetenhet.

Sedan skapade jag min baby, Poledance Växjö där jag utbildat och kontinuerligt tränar instruktörer inom vad jag kallar medvetet instruktörsskap. Det är precis vad vi jobbar med, att skapa medvetenhet, självkänsla och kroppsacceptans hos våra klienter. Dans och träning är ett verktyg medan självkänsla, styrka och medvetenhet är målet. Vi vill hjälpa tjejer att bryta sig ur begränsande tankar, skapa självkänsla och ge dem verktyg för att förstå sitt värde och potential.

Jag affärsutvecklar och använder mina specialiteter inom kommunikation som kommunikationschef på Zenta som min sambo och jag driver mot nya höjder genom att skapa medvetenhet hos företag. Utveckling och kommunikation är alltså mina vapen, medvetenhet genomsyrar mitt arbete. Visionen är att skapa medvetenhet och trasa sönder begränsningar för att skapa människan 2.0.