Om mig

Jag kallar mig Mental Tränings-ninja. Jag jobbar med hårdträning i kropp och tanke. Med mycket humor i allvaret berättar jag om personliga erfarenheter och delar med mig av min expertis. Jag tar med dig på en resa full av igenkänningsfaktorer och aha-upplevelser. Jag berättar från hjärtat och öppnar upp möjligheter att tänka ur nya perspektiv.

Jag hjälper dig att nå målen genom att använda ditt viktigaste, starkaste och redan inbyggda verktyg – dina tankar. Du kommer lämna min föreläsning med nya insikter och inspirerad att ta dig vidare i din resa.

Mina expertisområden

  • Självkänsla
  • Ledarskap
  • Mental träning & kommunikation
  • Kost & kroppsmedvetenhet
  • Förändring
  • Stress
  • Kvinnlig självkänsla & sexualitet

Innan vi träffas går vi tillsammans igenom förväntningar och förutsättningar. Varje föreläsning anpassas till den grupp jag får äran att jobba med.

Bakgrund

Jag har föreläst i många år på företag, skolor och i öppna föreläsningar. Jag lägger stor vikt vid individers egna möjligheter och kommunikationssätt. Oavsett om det gäller det privata livet eller arbetslivet kan verktygen användas för att skapa hållbar och genuin förändring. Jag pratar inte om positivt tänkande, jag pratar om tankar som vårt vassaste verktyg. Jag berättar också hur positivt tänkande kan stjälpa mer än hjälpa.

Min bakgrund är olika områden inom kommunikation. Jag driver företag, agerar som affärsutvecklare och är kommunikationschef samt utbildar instruktörer inom dans.

Mina kunskaper är utbredda mellan NLP, ledarskapsutbildningar, beteendevetenskap och psykologi.

Har du några frågor? Kontakta mig gärna!

Min story

Jag är en simpel människa. Jag vill leva lyckligt och bekvämt, få ägna min tid åt min familj och saker jag älskar, mina passioner, resa mycket och äta god mat. Jag gick den klassiska vägen som vi alla gör för att sedan hamna i ett hjul av rutiner jag inte själv medvetet valde.  Min största rädsla har alltid varit att inte leva livet fullt ut, att leva ofullfyllt och missa livet på grund av rädslor och begränsningar.

Jag är en kvinna av handling, så jag valde att våga livet. Våga ta mig an allt, redo eller inte.

Jag djupdök in i mig själv, tog reda på vem jag egentligen var innerst inne. Många upptäckter var inte så bekväma som jag trott. Jag upptäckte rädslor, begränsande tankemönster, behov av att bli omtyckt av alla människor, helt enkelt delar av mig själv som jag inte förstått fanns där.

Jag har alltid älskat kunskap och att lära mig nya saker. Min nyfikenhet och kunskapstörst har alltid varit min ledstjärna så jag gav mig in i en hel del områden som kunde hjälpa mig att lära mig mer om mig själv och ge mig verktyg att skapa nästa version av mig själv.

Personlig utveckling, ledarskap och mental träning är mina kärnor. Jag har sedan barndomen varit fascinerad av mänskliga beteenden. Jag idag certifierad coach med inriktning självkänsla, kropssspråk och tankemönster. NLP, beteendevetenskap och psykologi är min grund och jag har över 15 års erfarenhet.

Att jobba med människor är det bästa jag vet och att se gnistan av framsteg i ögonen på en klient eller en grupp visar mig att jag lyckats. Motivation hos andra är min egen motivation.

Idag är kommunikation mitt fält av arbete. Jag jobbar inom många branscher och många väldigt olika uppdrag men min röda tråd är kommunikation, beteende och kroppsspråk.

Jag jobbar som kommunikationskonsult och driver flera företag och projekt. Jag ser mig själv som en spirituell entreprenör. Jag skapar ur ett medvetandeperspektiv. 

Mina skills & projekt

Jag driver nu alla mina projekt under mitt företag och varumärke Aida Reva efter en krokig väg sedan jag tog mina första steg som företagare.

Jag började mitt första äventyr som företagare med Indigo Life där jag utbildade inom växtbaserad kost, NLP och yoga. Sedan startade jag Pole Academy Sweden där jag utbildar och kontinuerligt tränar poledance-instruktörer inom vad jag kallar medvetet instruktörsskap. Det är precis vad vi jobbar med, att skapa medvetenhet, självkänsla och kroppsacceptans hos våra klienter. Dans och träning är ett verktyg medan självkänsla, styrka och medvetenhet är målet. Vi vill hjälpa tjejer att bryta sig ur begränsande tankar, skapa självkänsla och ge dem verktyg för att förstå sitt värde och potential.

När jag inte använder min expertis inom kommunikation i studion gör jag det på kontoret.
Jag affärsutvecklar och använder mina specialiteter som kommunikationschef på Zenta som min fästman och jag pushar mot nya höjder genom att skapa medvetenhet hos företag. Utveckling och kommunikation är alltså mina vapen, medvetenhet genomsyrar mitt arbete. Visionen är att skapa medvetenhet och trasa sönder begränsande tankar, både som individ och företag.

Utbildningar i bagaget

Många utbildningar och lång erfarenhet av arbete inom mina områden har gett mig ett äventyr i livet som ständigt utvecklas. Jag föreläser inom kommunikationens alla grenar och vissa klienter vill rikta in sig specifikt på något område beroende på audiens och mål.

Psykologi – Beteende- & kognitiv terapi
Praktisk psykologi – NLP Coach
Neurolingvistisk Programmering
NLP Business Practitioner
NLP Master Practitioner
Psychocybernetics
Yin Yoga 100h
Hatha Yoga 200h
Ashtanga Vinyasa Yoga 300h
IT Security – Systemteknik
Kost & näringsterapi

Prenumerera

* indicates required